http://levantabioshop.blogspot.gr/

7 Απρ 2009

ΛΕΒΑΝΤΑ !! Ευωδιά λεβάντας στην Καλλιθέα


ΛΕΒΑΝΤΑ !!

Ευωδιά λεβάντας στην Καλλιθέα

Τη Λεβάντα δεν είναι δύσκολο να την ανακαλύψεις. Βρίσκεται ακριβώς πίσω από τη μικρή πλατεία στην εκκλησία της Αγ. Ελεούσας στην Καλλιθέα. Η ιδιοκτήτριά της, Λαρίσα Στσιπότινα, κατάγεται από την Ουκρανία. Εκεί διατηρούσε ένα Fyto-bar, δηλαδή ένα κατάστημα με βότανα και έτοιμα ροφήματα μέσα στην κρατική πολυκλινική. Για να ανοίξει τότε αυτό το κατάστημα η Λαρίσα χρειάστηκε να πάρει σχετική άδεια που βεβαίωνε ότι γνωρίζει τα βότανα και τη χρήση τους από το Πανεπιστήμιο της Αγ. Πετρούπολης.

Όπως φανατικά μου λέει, πιστεύει πολύ στην πρόληψη και θεωρεί αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος διατήρησης της υγείας. Η αγάπη και οι γνώσεις της για τα βότανα –αλλά και γενικά για την υγιεινή διατροφή- είναι αξιοθαύμαστη. Κατά την επίσκεψή σας στο κατάστημά της μπορείτε να τη ρωτήσετε οτιδήποτε. Εκείνη θα χαρεί να σας ενημερώσει και να σας βοηθήσει με πολλούς τρόπους. Θα σας δώσει σημαντικές πληροφορίες για κάθε προϊόν και ιδιαίτερα για τα αγαπημένα της βότανα. Θα σας προμηθεύσει με ενημερωτικά φυλλάδια, εκτυπωμένες γενικές και ειδικές πληροφορίες, ακόμα και …πίνακες με αναλυτικά στοιχεία. Η Λαρίσα είναι σίγουρα μελετημένη!

Εκτός από τη μεγάλη ποικιλία που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα, μπορείτε να προμηθευτείτε και δωρεάν κεφίρ από τον Καύκασο, το οποίο παράγει η ίδια η Λαρίσα και το δωρίζει στους φίλους και πελάτες της. Η Λαρίσα μου τονίζει ότι η παράδοση στις περιοχές γύρω από τον Καύκασο θέλει να χαρίζεται το κεφίρ, γιατί θεωρείται καλή και ευγενική πράξη.

Η Λαρίσα βρίσκεται 13 χρόνια στην Ελλάδα και από την αρχή που ήρθε στη χώρα μας δεν ξέχασε την αγάπη της για τα βότανα και τη διατροφή. Ήθελε να ασχοληθεί με αυτό τον χώρο. Και το έκανε. Ακούραστη και ευχάριστη, οι 1.300 κωδικοί προϊόντων που θα βρείτε στα ράφια του καταστήματός της είναι αποτέλεσμα εκτενούς έρευνας και δοκιμών από μέρους της. Τα προϊόντα που θα μπουν στη Λεβάντα, θα τα δοκιμάσει πρώτα η ίδια, η οικογένειά της και φίλοι φανατικοί με την υγιεινή διατροφή πριν μπουν στο κατάστημά της. Γι’ αυτό δεν είναι τυχαίο ότι εδώ θα βρείτε προϊόντα από τις καλύτερες εταιρείες που διακινούν βιολογικά προϊόντα στη χώρα μας και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές.

Μην διστάσετε να επισκεφθείτε τη Λεβάντα (είναι δυο βήματα από την οδό Θησέως, τον κεντρικό δρόμο της Καλλιθέας), αλλά μην ξεγελαστείτε: δεν είναι βοτανάδικο, είναι κατάστημα με βιολογικά προϊόντα. Και… μην ξεχάσετε να πάρετε κεφίρ!

Επισκεφθείτε τη Λεβάντα καθημερινά 9.00 με 22.00

και το Σάββατο,Κυριακή, Γιορτές, Αργίες 10.00.-21.00

15.00 με 16.00 - διανομές 16.00 με 17.00 διάλειμμα.


Πλ. Αγ. Ελεούσας 6, Καλλιθέα, Τηλ.: 2117107507 κιν: 6942795484

e-mail: levantabio@hotmail.com

BioNews 02/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου